dsa

Какво представлява Инвертор+

Инверторните климатици са по-икономични от неинверторните, а какво представлява Инвертор+ при последните модели на Panasonic ?
Инвертор+ системата при новите модели на Panasonic понижава още повече консумацията на електричество.
Новите Inverter+ модели намаляват консумацията с 64% при отопление и 50% при охлаждане.
Техните предимства са:
• Отопляват или охлаждат стаята до зададената температура за два пъти по-малко време.
• Inverter+ климатизаторите Panasonic контролират температурата в стаята много по-добре от моделите, които работят с постоянна скорост.
• Inverter+ климатизаторите имат с 64% по-голям капацитет за отопление от моделите, които работят с постоянна скорост.
• Те осигуряват повече от достатъчно мощност за отопление на стаята през зимата.
• Inverter+ моделите разпределят топлината в по-широка област от електрическите радиатори. Те не замърсяват стаята, както печките. При тях няма риск от пожар, както при газовите нагревателни уреди. Климатизаторите предават топлината чрез въздуха в стаята, затова те са чисти и безопасни.
• Тестовете показват, че Inverter+ климатизаторите Panasonic консумират два пъти по-малко електроенергия от не-инверторните модели.

 

Мнения и обратна връзка

  1. irfan |

    mojeli tranzistorite da se zamenyat s drugi po silni tranzistori


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.