Какво може да се случи с фреона в работещите климатици?

В изправните климатици , монтажа на които е направен коректно, тоест количеството фреон е точно дозирано за дадената дължина на тръбният път и съответният климатик нищо не би трябвало да се случи. Но в процеса на профилактика сервизният техник (само ако е компетентен и с нужната измервателна апаратура) ,чрез измерване на налягания и температури може да оцени дали количеството фреон в машината е нормално. Ако при монтажа на климатика имаме микро пропуск то с времето фреона ще намалява и колкото по-на време се установи проблема толкова по-добре и без последствия за климатика е това. Своевременната профилактика и диагностика може да предотврати сериозни дефекти в климатиците .

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.