Какво е спирален (скрул) компресор?

Спиралните или както са по-известни – скрул компресори са могат да бъдат приложени за климатици в жилищни помещения, централни климатични системи, самостоятелни климатизатори и други. Проектирани за безупречно действие, ниско ниво на шум и максимална издръжливост. Предлагат се в пълна гама мощности, те са напълно подходящи за всички търговски приложения и Ви помагат да се справите дори с най-трудните предизвикателства в климатичната промишленост. Спиралните компресори са с проста, лека и компактна конструкция за лесен монтаж. Те работят при високи температури и ниска консумация на енергия. Спиралният компресор засмуква и нагнетява парите под високо налягане и те кондензират в топлообменника. Получената топлинна или хладилна енергия надвишава 3-4 пъти вложената електрическа енергия и може да се използва както за подгряване на топла вода така и за климатизация на сграда. Голяма част от предлаганите от нас климатици са със скрул компресори.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.