Какво е нискотемпературен кит?

Нискотемпературните китове са два вида:

Китове, които спомагат за размразяването на външното тяло на климатика, когато той работи при отрицателни температури.
Китове, които контролират дебита на външния вентилатор на климатика с цел превенция образуването на лед по топлообменика.
Нискотемпературните китове, които Климамаркет Ефендулов подарява към някои от климатиците, които се предлагат са от първия вид. Те представляват електрически нагревател с вграден термостат, който се задейства при определена температура. Мощността на нагревателя е 100 вата. Тя е достатъчна, за да предотврати натрупването на лед по външния топлообменик и да облекчи работата на климатика при ниски температури.

 

 

Мнения и обратна връзка

  1. сашо |

    Здравейте, колко струва нискотемпературния кит и как мога да си закупя?


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.