dsa

Таванно-подови климатици на Panasonic на пазара?

Серията на Panasonic  KIT-E15-DTE//KIT-E18-DTE//KIT-E21-DTE//

-универсални подови или таванни климатици от инверторен тип. Идеално решение за ресторанти или офиси, където се изисква мощна климатизация. Монтирани на тавана, те не заемат излишно място в помещението. Поддържат здравословен въздух посредством режим меко изсушаване и функцията за премахване на миризми. Притежават и антиплесенен филтър. Антибактериален филтър CZ-SA14P- като опция. Дебелината на вътрешното тяло -едва 20 см, позволява монтаж  на стената или тавана. Посредством мощен режим ,климатикът бързо достига зададената му температура. При нсталирането на клиамтичната система  е възможна денивелация до 15 м и  дължина на тръбния път до 20 м.

Предимствата на климатиците от тази серия са свързане с лесния достъп за обслужване през горния капак на външното тяло. Наличието на функция за самодиагностика, автоматичен рестарт, автоматично насочване на  на вертикалния поток.

 

Климатик от таванно-подов тип

тип CS-E21DTES/CU-E21DBE
Охлаждаща мощност – 5.0 (0.90-6.60) kW
Oтоплителна мощност – 6.8(0.90-8.10) kW
Годишна консумация на ел.енергия: – 965 кВтч
Енергиен клас B
Дистанционно управление в комплекта
EER – 3.01
COP – 3.42
Размери (вътрешно тяло) – 540 х 1028 х 200
Размери (външно тяло) – 750 x 875 x 345
Ниво на звуковото налягане (вътрешно тяло) (Hi -Lo) – 47/38 dB(A)
Ниво на звуковото налягане (външно тяло) – 49dB(A)
Към уреда може да се инсталира door contact module.

5 години гаранция на компресора

 

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.