Какви са предимствата на климатик Panasonic Etherea ?

Климатици Panasonic Etherea са изключително икономични инверторни климатици, със сензор за присъствие (Eco Patrol) и сензор за откриване на замърсявания във въздуха (Patrol).
Те притежават система две в едно-климатизатор и пречиствател на въздуха, които могат да работят и заедно и поотделно.
Климатици Panasonic Etherea са изключително тихи, вътрешното тяло може да работи в много тих режим с ниска скорост на вентилатора. При натискане на бутона за тих режим, шумът се намалява до 20 dB.
Климатици Panasonic Etherea имат по-голям капацитет за отопление в сравнение с моделите, които работят с постоянна скорост.

Климатици Panasonic Etherea имат голям вентилатор с подобрена конструкция. По-големият диаметър на вентилатора увеличава въздушния поток.Мощният полъх на климатика бързо охлажда стаята, като температурата се разпределя равномерно в цялото помещение.
Охлаждането се регулира в зависимост от броя на хората в помещението-малък брой хора – умерен режим на охлаждане, голям брой хора – мощно охлаждане.
Климатици Panasonic Etherea меко изсушават въздуха в режим на охлаждане. Деактивират на вируси, бактерии и плесени.

 

Мнения и обратна връзка

  1. Биляна Белчева |

    Здравейте, жилището което ще отоплявам е 40 кв.м. , състои се от две стаи – южно изложение. Посъветвайте ме за климатик , какъв модел и марка да си купя, като предимно ще го използвам зимния период т.е. за отопление


  2. defendulov |

    Здравейте,

    прилагам линкове към различни модели, които са подходящи за Вашия случай:
    http://www.climamarket.bg/?p=9543
    http://www.climamarket.bg/?p=3925
    http://www.climamarket.bg/?p=7811
    Има и много други варианти, които можем да предложим. За повече информация моля позвънете на националния ни телефон 0700 20 720.


  3. Maria Dimitrova |

    Здравейте,предложете ми климати за северна стая от 40кв.


  4. Климамаркет Ефендулов |

    Здравейте,

    за вашето помещение би бил подходящ например този модел:

    http://www.climamarket.bg/?p=562

    или този модел:

    http://www.climamarket.bg/?p=17049

    Принципно е добре ако има такава възможност необходимата отдавана мощност да се разпредели с два отделни уреда. Но е необходим оглед, за кой град за монтаж става въпрос?Бихте ли посочили малко повече инфо, тухла,панел,изолация,на кой етаж е помещението и какъв бюджет бихте заделили?

    Оставаме на разположение за допълнителни уточнения и върпоси.

    Поздрави!


  5. yunal |

    zdraveite za6to po4na da izdava jum vannoto tialo panosonic


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.