Какви са предимствата на касетъчните климатици ?

Предимствата на касетъчните климатици са следните:
не заемат място в помещението – имат декоративна решетка и остават почти незабележими, разпределят затопления или охладен въздух равномерно. Касетъчниет климатици са с висока ефективиност и надеждност. Могат да се използуват и в домашни условия, но са особено удачни за ресторанти, зали,офиси, магазини и обществени сгради. Касетъчните климатици имат високи технически показатели, високо качество, затова са и на по-висока цена, но инвестицията си заслужава.От тях на пазара има различни марки и модели, монофазни и трифазни, с различна мощност и различни размери на вътрешното тяло (четирипътна касета, миин четирипътна касета или еднопътна касета)с
допълнителни екстри и т.н.Подбират се в зависимост от нуждите и спецификата на помещението, желанието и възможностите на купувача.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.