Какви са новостите при климатици Panasonic Etherea

Климатиците Panasonic са обновени -с по красив и стилен дизайн. С високата си функционалност и красивия си нов дизайн, те добавят изтънченост в интериора на вашия дом. Новият дизайн се характеризира с хоризонтална форма със свежи линии. Новите модели са с гладък преден панел с освежаваща красота и елегантност. Освен че е основна част от дизайна, този панел предотвратява натрупването на прах и значително улеснява почистването. Той може и лесно да се свали, за да се измие. С климатици Panasonic Etherea е намалена консумация на енергия до 64%

Инверторните климатици Panasonic осигуряват високо ниво на икономия на електроенергия, което е сред най-високите в отрасъла. Това значително намалява консумацията на електроенергия и емисиите на CO2 в околната среда.

Новите ни модели са от най-икономичния Клас А на енергийна ефективност. Това означава, че можете да ги използвате ежедневно, без да се тревожите за разходите си за електроенергия.
Новостите при климатици Panasonic Etherea е пречистваща въздушна система E-Ion Plus

E-ion е още по-ефективна със своя сензор 2-в-1 с въздушен пречиствател и климатична система и напълно независима или едновременна експлоатация.Оригиналната, общопризната пречистваща въздушна система на Panasonic сега е с 10% по-ефективна от преди. Освобождават се активни е-йони, които да уловят праховите частици и да ги върнат обратно към големия филтър. Благодарение на този революционен, подобен на бумеранг механизъм, въздухът се пречиства и се осигурява една здравословна, отпускаща среда за живеене.Новата въздушна пречистваща система e-ion plus е 5,8 пъти по-ефективна! Тест за улавяне на дим демонстрира изключителната пречистваща производителност

С климатици Panasonic Etherea и Mild dry се поддържа умерено сухо
Финият контрол подпомага предотвратяването на бързото понижаване на влажността в стаята като поддържа настроената температура. Поддържа относителна влажност с до 10% по-висока отколкото при охлаждане. Идеален при сън на включена климатична система. Когато режимът Mild Dry Cooling (Умерено сухо охлаждане) е ON (ВКЛ), капаците насочват въздушния поток надолу, за да предотвратят изсушаване на кожата вследствие на директния въздушен поток.

При тестване с климатична система беше потвърдено, че намаляването на влажността на кожата при тестваните обекти беше потиснато и, че е имало намалено усещане за сухота в среда с висока влажност в сравнение със среда с ниска влажност (при разлика във влажността от 10% или повече). Затова, когато се използва Mild Dry Cooling (Умерено сухо охлаждане), сухотата на кожата и симптоми, като например възпалено гърло, могат да бъдат облекчени. Освен това, пренасочването на въздушния поток встрани от хората допълнително допринася за предотвратяването на загуба на влажност на кожата. Забележете, че ефектът е различен в зависимост от климатичните условия, околната среда и индивидуалните характеристики.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.