Какви марки колонни климатици има на нашия пазар?

На българския пазар има различни марки и модели климатици колонен тип. Коя марка и модел ще изберете зависи от потребностите на помещението от климатизация от гаранционния период на техниката, а също и от цената на колонния климатик. От първостепенна важност е и фирмата от която го закупувате – дали тя разполага с добри специалисти, които да извършат качествен монтаж и подръжка на климатичната техника.
Климатик Kobe KMF-H33A5/AR е високоефективен и надежден колонен климатик, който е предназначен да отоплява и охлажда големи помещения с размери между 50 и 70 кв.м. Моделът притежава японски компресор Sanyo.
Колонен климатик Kobe KMF-H60A5/AR е конвенционална сплит система предназначена за затопляне и охлаждане на големи помещения с квадратура между 70 и 100 кв.м. При по-големи помещения могат да се монтират няколко колонни климатика.Специалистите ще изчислят необходимата мощност и броя климатици.Например за площ от 200 кв м могат да се монтират 4 бр KMF-H60.

Климатик Osaka CH-33LSX е колонен климатик, подходящ за големи помещения. Климатик Osaka CH-33-LSX ще Bи помогне да поддържате ниски или високи температури, в зависимост от Bашите желания. Климатици от този тип са широко предпочитани при осигуряването на идеален микроклимат в заведения, ресторанти, клубове и други. Този модел климатици са подходящи за използване при помещения до 70 м2. Мощността му е напълно съобразена с нуждите на клиентите, като при охлаждане тя е 7,15 kW, a в режим на отопление се достигат дори по-високи нива – 7,60 kW.

Климатик Osaka CH-52-LSX е климатик от колонен тип, който може се изплозва за климатизация на помещения с площ между 50 и 70 кв.м. Изключително подходящ е за търговски сгради, офиси, магазини и ресторанти. Коефициентът на енергийна ефективност при охлаждане EER е 3.24, а при отопление COP е 3.70.
Колонен климатик Starway KFR-120 е подходящ за климатизация на големи помещения с площ около 90 кв.м. Има четири режима на работа – отопление, охлаждане, изсушаване и вентилация.

 

Мнения и обратна връзка

  1. Момчил |

    Здравейте, интересуваме има ли климатици – колонен тип, които не се захранват от трифазен ток, и ако има от коя марка и модел?


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.