dsa

Функции на Fuji Electric – стенен тип стандартен модел

Стенния стандартен модел на Fuji Electric има „10˚С HEAT функция” – за предотвратяване понижаването на температурата и преохлаждонето на помещението през зимата.Когато температурата е над 10˚С, функцията не стартира. Функцията поддържа 10˚С в продължение на 48 часа. Когато тя спре да действа, температурата в помещението бързо се възстановява. Климатикът се характеризира с лесна подръжка. Прекият достъп до всеки компонент допринася за лесна подръжка и бърза профилактика. Посредством този климатик се постига бързо достигане на зададената температура – посредством непрекъсната работа на компресора с максимална мощност за около двадесет минути.

Климатикът работи в стабилен режим и спазва зададената му температура и при -15˚С. Топлообменникът е високоефективен –по-малките тръби увеличават топлообмена.Тихият режим на работа се активира само с едно докосване на съответния бутон от дистанционното управление.

Сатндартният модел на Fuji Electric –стенен тип е снабден с функцията вътрешно изсушаване.След спиране на работа, натиснете бутона за вътрешно изсушаване от дистанционното, за да стартира процесът.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.