Влагоуловители при ремонт на жилището?

Влагоуловителите са различни видове. Промишлените влагоуловители се използват за складове, производствени помещения, ремонт на сгради, изсушаване на дървен материал, изби за вино, хранителната промишленост, изсушаване на риба, изсушаване на зърно, изсушаване на картофи, оранжерии, фармацевтика, сушилни камери, съхранение на масивен паркет. Адсорбционните влагоуловители се използват за изсушаване на въздуха при низкотемпературни условия на експлоатация и за дълбоко изсушаване на въздуха. Те работят при температури от -20 до +45 °С в такива помещения, като складове за сухи храни, фармацевтични складове и производствени цехове.

Излишната влага в къщи и апартаменти се премахва посредством Битовите изсушители на въздуха.Те са подходящи и при извършване на домашен ремонт.Отнемат излишната влага,като я събират в малък контейнер.След като той се напълни,уредът изключва автоматично. Битовите влагоуловители са с различен капацитет,обработват от 10 до 30 л на денонощие, като е добре въздухът в помещението да се затопля до 30˚ С за по-добър ефект. Включен в електрическата мрежа,уредът започва веднага работа,той е лесно подвижен на колелца и не заема много място.

Използуват се при полагане на боя,тапети, паркет и т.н, но и в жилища, в които влагата е повече от необходимото и наличието й води до образуване на конденз по стъклата и мухъл по стените.Това е често срещано явление при новите сгради, които бързо са завършени, а дограмата и изолацията възпрепятстват естествената вентилация.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.