Каво представлява режим сън при колонни климатици Kobe?

Ако натиснете бутон за функция Сън, климатикът ще работи  в енергоспестяващ режим. Функцията е приложима само  в режим автоматичен, отопление или охлаждане. При тази функция зададената от Вас температурна стойност ще се увеличава или съответно намалява с по един градус на час за период от два часа.

След това достигната температура остава фиксирана, а вентилаторът стартира работа на ниска скорост. Чрез тази функция се поддържа постоянна температурата  в помещението и едновременно с това се спестява електроенергия.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.