dsa

ИНВЕРТОРНИ КЛИМАТИЦИ TOYOTOMI „All DC Inverter“

Инверторни климатици „All DC Inverter“
Инверторните климатици , произведени по технологията „DC Inverter“, позволяват автоматизирано охлаждане и/или отопление в зависимост от стайната температура и температурата на околната среда. Инверторните климатици са снабдени с високоскоростен компресор с плавно регулируеми обороти. Когато се постигне желаната температура скоростта на DC инветорният компресор постепенно се намалява за да се стабилизира температурата в стаята. В такива ситуации при конвенционалните климатици (не инверторни), при които компресорите работят с постоянна или с регулирана на стъпки скорост, се налага спиране или пускане на компресора, в резултат на което се получава шум и загуба на мощност.

Когато температурата в стаята достига до желаната, DC инветорният компресор започва да работи на по-ниски обороти, в резултат на което се намалява чувствително употребяваната електроенергия. Важно следствие от това е,,че намалената енергоемкост води в крайна сметка до по-ниски емисии на въглероден диоксид при производството на електрическа енергия

Електронен контрол на функционирането

Компресорът на инверторните климатици започва да функционира при максимална мощност, осигурявайки по този начин бързо охлаждане с цел бързо достигане на желаната температура в стаята. Впоследствие мощността се регулира плавно, съобразено с точните изисквания за охладителен товар в стаята и така се осигурява поддържането на желаната температура. Получената икономия в потреблението на мощност означава икономия на разходи за вас. Всичко споменато по-горе се постига с използването на специализирани електронни схеми (PAM & PMW

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.