dsa

Инверторни климатици Mitsubishi Electric

Професионални инверторни климатици Mitsubishi Electric

Високоенергийните професионални инверторни климатици на Mitsubishi Electric са достигнали ново ниво в икономията на електроенергия, въвеждайки нови технологии и нов дизайн. Увеличена е максимално дължината на тръбопровода, която дължина може да достига до 120 м, като е възможна повторна употребана съществуващите тръби. С цел подобряване енергийната ефективност на климатика в режим охлаждане е добавен HIC (Heat Interchanger) кръг. Течният хладилен агент се пренасочва и трансформира в газообразно състояние, след което отново се връща в системата, увеличава се налягането на храдилния агент, който се връща в компресора. По този начин се намалява натоварването върху кмпресора, а се увеличава ефективността на климатичната система.

Моделът от Р серия е с технология Zubadan, която разполага с оригиналната система на Mitsubishi Electric – Flash Injection Circuit, която се състои от байпасен кръг и HIC (Heat Interchanger) кръг. При стандартните модели, с понижаването на външната температура като предпазна мярка срещу прегряване на компресора, се понижава налягането в системата, което води до намаляването на на циркулацията на хладлен агент и порпорционално понижаване на топлопроизводството в климатичната система. При новата технология чрез Flash Injection Circuit се подава хладилен агент междинно налягане директно в компресора, с което се запазва постоянна циркулация на хладилен агент и константно топлопроизводство.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.