dsa

Има ли колонни климатици Дайкин?

Дайкин произвежда колонни климатици различни модели и мощности. На българския пазар е разпространен моделът инверторен климатик Daikin FVQ-B.

Колонен инверторен климатик Daikin FVQ71B / RZQS71D

Новият инверторен климатик Daikin FVQ-B колонен тип е специално предназначен за бърз монтаж в офиси и магазини с високи тавани, където не могат да се монтират друг тип климатици. С автоматични хоризонтални жалузи въздушния поток се движи наляво и надясно, което води да по ефективно въздухоразпределение. Daikin FVQ-B е лесен за експлоатация, тъй като управлението е монтирано на предната страна на вътрешното тяло. Възможни е комбинация с външни тела:
– FVQ71B / RZQS71D – Comfort Inverter – отоплява ефективно и при температура на външния въздух до -15˚С , максимална дължина на тръбите до 30м;
Мощност на охлаждане -3,2/7,1/8,0 kW;
Мощност на отопление -3,5/8,0/9,0 kW ;
Колонен инверторен климатик Daikin FVQ100B / RZQS100D
-добро решение за магазини, ресторанти или офиси без окачени тавани. Може да се монтира както в строяще се, така и във вече построени сгради. За по-доброто разпределение на въздуха в помещението, изходящият поток е двупосочен. Възможни комбинации с външни тела:
– FVQ100B / RZQS100D – Comfort Inverter – отоплява ефективно и при температура на външния въздух до -15˚С , максимална дължина на тръбите до 50м;
Мощност на охлаждане – 5,0/10,0/11,2 kW;
Мощност на отопление – 5,1/11,2/12,7 kW;

Колонен инверторен климатик Daikin FVQ125B / RZQS125D
Възможни комбинации с външни тела:
– FVQ125B / RZQS125D – Comfort Inverter – отоплява ефективно и при температура на външния въздух до -15˚С , максимална дължина на тръбите до 50м;
Мощност на охлаждане – 5,7/12,5/14,0 kW;
Мощност на отопление – 6,0/14,0/16,2 kW;

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.