dsa

Изсушители на въздуха

Влагата в жилищни , производствени помещения, халета и др. затворени пространства може да доведе о големи поражения-
металите корозират, хартиени, дървени и т.н. материали гният, техниката се поврежда,бразува се мухъл по стени и тавани. По тази причина е много важно да се следи влажността на въздуха в помещенията и при необходимост да се постави изсушител или още наричан влагоуловител,ако естественото проветрение не е достатъчно.
За дома, мазетата, гаражите се използуват битови влагоуловители те са лесно преносими, на колелца и с различен капацитет. Уредът, включен в електрическата мрежа поема влагата и преминавайки течно състояние се събира в контейнер. Предлагаме 10, 20 и 30 литрови влагоуловители за помещения до 100 кв.м. Тези изсушители на въздуха са подходящи и за читални, библиотеки, компютърни клубове , зали и др.
Промишлените влагоуловители се използуват за огромни помещения като изби за вино, цехове, фармацефтични складове, складове с хигроскопични материали.
В помещения с ниски температури и за дълбоко изсушаване се използуват адсорбционните изсушители на въздуха,които работят при температура до -20 ˚С.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.