Избор на фирма при покупка на климатик

Защо е добре да купите климатика от специализирана фирма за климатици?

Когато купувате климатик Вие искате да го използвате безпроблемно дълги години. Затова е важен професионализмът на фирмата, която предлага и монтира климатика и отговорността й към техниката.Не трябва да се пренебрегва факта, че повече от 80% от всички неизправности по климатичната инсталация възникнат по време на монтажа. В случай на повреда трябва да се повикат специалисти от фирмата, която е монтирала климатика. Тогава ремонтът е безплатен, ако климатикът е в гаранционния срок. Ремонтът се плаща, ако се повикат специалисти от друга фирма, макар и да е в гаранция.За да се избегнат редица неприятности е препоръчително да си закупите климатик от специализирана фирма. Нейните специалисти са обучени да работят с фреон и имат необходимите сертификати за съответните дейности и разполагат с професионални инструменти за монтаж, вакуумиране и тестване на системата.Добре е след това подръжката и профилактиката да се извършват от същата фирма.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.