dsa

Здравословен въздух със Samsung

За хората с алергии, астма или други дихателни поблеми е изключително важен чистият въздух.Важно е въздухът в помещенията да е чист за добрата кондиция и работоспособност на обитателите. Има различни средства за пречистването на въздуха.

Филтрите HEPA помагат да избегнете връщането обратно във въздуха на полените, праха и алергените. Ако споделяте пространството с домашни любимци, вземете специализирана за почистване на животински косми прахосмукачка, като Samsung NaviBot.

Климатици Samsung  с многослойно филтриране.

Отстраняването на различните замърсявания във въздуха изискват повече от един филтър и дори повече от два филтъра. Климатиците на Samsung използват технология за множествено пречистване. Полученият въздух не само ухае на свежест, той е чист -без нездравословни частици, които могат да ви разболеят или да ви накарат да се чувствате зле.

С голямата си повърхностна площ и високата плътност Full HD филтъра на Samsung премахва дори най-микроскопичните частици, като оставя въздуха чист и свеж.

Активна технология за стерилизиране на замърсяванията

В някои модели на Samsung е включена технологията S-Plasma ion на Samsung за пречистване на въздуха с още една стъпка. За разлика от обикновените филтри S-Plasma ion излъчва водородни атоми и кислородни йони в помещението. Тези частици са безвредни за хората и домашните любимци, но са фатални за вирусите на грипа, за гъбичките, бактериите, алергените и други замърсители. Резултатът е силен стерилизиращ ефект.
Samsung подобрява условията за сън посредством функцията за сън

 

Приятната температура и оптималната влажност в спалнята, са особено важни за приятния сън. Климатикът може да създаде по-добри условия за това. Функцията за добър сън на Samsung издига това удобство една стъпка напред чрез регулиране на температурата в съответствие с навиците ви за сън.

Първо намалява температурата, за да можете да заспите по-лесно. По време на здравият съм системата автоматично увеличава леко температурата, за да поддържа тялото отпуснато и за оптимално ниво на влага в помещението. След това, когато е време за будилника, функцията за добър сън използва въздушна струя, за да ви събуди и ободри след приятния нощен сън. Енергийните разходи при използуването на функция сън са намалени-климатикът работи с по-малка мощност използва една трета енергияот обикновено.

 

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.