Защо климатикът не стартира веднага след прекъсване на захранването ?

При рестартиране защитният механизъм спира работата на компресора, за да предотврати претоварването на системата. Изчакайте няколко минути минути, след което климатичната инсталация трябва да заработи автоматично. Повечето модели имат функция „топъл старт”, което означава, че в режим отопление климатикът започва да духа едва след като има необходимото количество топлина в изпарителя. При саморазмразяване в режим отопление системата спира да работи за няколко минути, след което се задейства самостоятелно.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.