dsa

Газова термопомпа на Panasonic

Газовата термопомпа на Panasonic е много добър избор за търговските проекти, особено за онези, при които са приложими ограничения на  мощността. Всички захранвани с газ VRF системи са оборудвани с въздушен обменник с висока производителност и новоразработен топлообменник за хладилния агент за висикиефективна експлоатация. Това ги прави едни от най-енергоефективните решения на пазара.

 

Газовата термопомпа на Panasonic има най-ниската емисия на азотен окис-66% под стандарта. В една водеща разработка, тя включва нова горивна система  за бедни смеси, която използува контрол на въздушно-горивното съотношениеза намаляване на емисиите на азотен окис.

 

GHP на Panasonic осигурява бързо и мощно охлаждане или отопление посредством активното възстановяване на топлина от водното охлаждане на двигателя, което се „инжектира” във веригата на хладилния агент чрез пластинчат топлообменник. Използуването на отпадната топлина от двигателя, прави така че климатикът с газова термопомпа да не се нуждае от цикл на саморазмразяване, като по този начин се осигурява до 100 % отоплителна производителност при  външни температури до -20˚С.

В режим охлаждане ненужната топлина от двигателя може да се използува за производство на гореща вода за битови нужди. Битова гореща вода се произвежда и в режим отопление, но при външна температура над 7˚С.

GHP системата има опция за охлаждане на вода, системата може да бъде комбинирана с индивидуални външни тела или като част от комбинация от вътрешни тела с DX охладена вода. Системата може да се управлява от BMS система или осигурен от Panasonicконтролен панел с настройка за охладена вода от -15˚С до +15˚С и настройки за подгряване от 25˚С до 55˚С

 

Мнения и обратна връзка

  1. гергана георгиева |

    Здравейте,
    интересуват ме данни и цена на газови термопомпи „Панасоник“осигуряващи охладиделна мощност 90KW.
    Лек и успешен ден,
    Гергана Георгиева


  2. Климамаркет Ефендулов |

    Здравейте,

    относно вашето запитване за газови термопомпи Панасоник бихте ли пояснили за какво става въпрос,вида на обeкта, вие сте евентуален инвеститор,проектант или колеги занимаващи се с такава техника за да бъдем максимално полезни в отговора.

    Бихте ли оставили тел.за връзка с вас.


  3. Арх. Коев -"Архитектон-Ко"ООД |

    Моля,за визуална схема или снимки на външното тяло и вътрешното тяло на газовия климатик!!! Моля за разходни норми ,колко газ ,колко енергия/ел./ съпоставка с подобен-на ток!? Цена …Без монтаж..? Поздрави!… Потенциани купувачи и проектанти!


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.