dsa

Вътрешните тела на мултисплит Mitsubishi Electric?

Какви могат да са вътрешните тела на мултисплит система на Mitsubishi Electric?
Mitsubishi Electric – мултисплит инверторни климатици за дома и офиса:

Стенни вътрешни тела

Климатиците от серията EF-Kirigamine ZEN –стенни вътрешни тела. Предлагат се в три цвята. Със скосените си ръбове, вътрешните тела се вписват във всяка среда и изглеждата елегантни. Съчетават висока мощност с ниско потребление на електричество и тиха работа. Добри решения за различни интериорни проекти.
Климатиците от серията FD -стенни вътрешни тела. Създадени за оптимално охлаждане или отопление по последна технология на Mitsubishi Electric Притежават модерни функции като температурен контрол-”I-see Sensor” и филтрираща и пречистваща система „Plasma Duo”, които повишават ефективността на климатика и комфорта в помещението като пречистват въздуха в него. Стандартните модели GE -стенни вътрешни тела, предлагат олично спестяване на електроенергия и са особено тихи по време на работа. Серия S- стенни вътрешни тела с изчистен дизайн, може да се намали разхода на електричество чрез задаване на оптимален капацитет, необходим за всяко помещение.

Подови вътрешни тела

Модел MFZ – вътрешно тяло за подов монтаж, което пасва за всяко помещение в дома или офиса. Ергономичен дизайн в комбинация с мощна, но тиха работа.

Таванни вътрешни тела

Нов модел еднопътни таванни касети – MLZ с нов модерен външен вид. За монтаж в окачен таван.
Четирипътни таванни касети – SLZ –създават максимален комфорт, като разпространяват въздуха равномерно в четири посоки. SEZ серия – скрити таванни касети, компактни. Лесно се вписват в помещения с ниски тавани. Високото енергоспестяване по време на работа ги правят идеално решение за монтаж в офиса, дома, изложбената зала.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.