dsa

ВАКУУМНО ТРЪБНИ КОЛЕКТОРИ

„Климамаркет Ефендулов”ЕООД
предлага вакуумно тръбни колектори на изгодни цени.

Вакуумно тръбните колектори целогодишно усвояват слънчевата енергия и така осигуряват затопляне на помещения и топла вода за битови нужди.

Вакуумно тръбните колектори имат абсорбери, монтирани в стъклени тръби, в които е създаден вакуум и по този начин поемат топлината от слънцето, а тя загрява циркулиращата вода или флуид в тръбите.

Вакуумно тръбните колектори използват целодневно слънчевите лъчи, които огряват тръбите под различен ъгъл
през различните часове на деня и това ги прави по-ефективни от плоските колектори.

Вакуумно тръбните колектори са устойчиви на студ, не замръзват през зимата, издържат на всякакви атмосферни влияния, включително и на градушка.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.