dsa

Автоматичен режим при климатиците?

AUTO режим или автоматично превключване-при него уредът избира режим на работа в зависимост от разликата между стайната и зададената температура. По време на режим AUTO (автоматичен режим), уредът автоматично сменя режима между охлаждане/отопление (COOL/HEAT), когато в продължение на 15 минути, стайната температура се различава с 2°C от зададената температура.

Как действа режим COOL при климатиците, които имат тази функция?

Режим COOL осигурява хладен въздух с желаната от вас температура. Не използвайте режима на охлаждане COOL при ниски външни температури (по-малко от -10°C). Водата, която е кондензирала в уреда може да започне да капе и да овлажни или повреди мебели и паркет и др.

Какво е режим DRY при климатиците?

Посредством режим DRY се изсушава въздухът в помещението. Стаята може леко да се охлади. В режим на сушене –DRY, температурата не може да се регулира. Тази функция е добре да се използува, преди да се изключи климатикът, когато дълго време няма да бъде използуван. По този начин уредът ще бъде подсушен отвътре и ще се предпази от образуването на мухъл.

Как действа функцията Автоматичен рестарт ?

Повечето съвременни климатици притежават тази функция-автоматичен рестарт. При прекъсване на електрозахранването или изключване на главния прекъсвач по време на работа на климатика, функцията за Автоматично рестартиране възобновява работа в същия режим, както зададения с дистанционното управление, непосредствено преди прекъсване назахранването. Когато таймерът е настроен, настройката му се изключва и уредът започва работа в момента на възстановяване на захранването. Ако не желаете да използвате тази функция, трябва да се обърнете се към сервизния център, тъй като настройките на уреда трябва да бъдат променени.

Къде да поставим стойката за дистанционното управление?

Стойката за дистанционното управление трябва да се монтира на място, където сигналът от вътрешното тяло може да бъде приеман. Използва се единствено дистанционното управление, доставено с климатика, а не друго дистанционно управление.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.