Сервизна секция на „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД

През 2010 г. „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД следвайки необходимостта от по-качествено сервизно обслужване на своите клиенти въведе на своята интернет страница сервизна секция, която да дава възможност за попълването на електронни формуляри за диагностика и профиликтика на климатични системи, както и за поръчка на резервни части и издаване на гаранционни карти от нас и наши контрагенти. Въпреки първоначалното притеснение от създаването на неудобство в клиентите от необходимостта от попълване на такива електронни формуляри практиката сочи, че се подобри проследимостта и реда в изпълнението на такива заявки, намалиха се рекламациите от погрешно попълване на данни от телефонни разговори (при предходния начин на работа).

Единствения проблем към момента остава неразбирането от страна на някои клиенти, че те трябва да попълват точен модел на климатика, както и да разчитат кода на грешка на системата (ако тя индикира такъв код), тъй като това ще ни позволи да се подготвим предварително за конкретния случай и да отстраним проблема незабавно още при първото посещение. В някаква степен
поради прекомерното използване и неразбиране на термина „профилактика на климатик“ има известни затруднения с разграничаването му от термина „диагностика на климатик“, но се надяваме и това да бъде преодоляно.

Предвиждаме прерастването на тази система в съвременна база данни, която като разпознае нашите клиенти с регистрация да им спести досадното попълване на данни, както и да показва историята на всяка тяхна климатична система.

Повече информация в нашия сайт на:
https://climamarket.bg/

а след това като изберете бутон „Сервиз“ на:
https://climamarket.bg/customer/

При допълнителни въпроси може да ни потърсите на националния ни телефон: 070020720

 

Мнения и обратна връзка

 1. ХЕКИМ ЕООД |

  Външна електроника за Samsung aqv12ugax


 2. defendulov |

  Здравейте,

  молим всички запитвания за резервни части да стават през секция „сервиз“, подсекция „поръчка резервна част“ от нашия сайт. Благодаря за разбирането!


 3. Николай Малев |

  Здравейте,искам да ви помоля за телефонен номер на един от техниците ви.Искам да го попитам нещо във връзка с един от климатиците ни у дома.


 4. Шопов |

  Моля за цена на мотор за вътрешно тяло на Panasonic
  CS/CU-XE9DKE, на повредения е изписано ARW31S8P30AM.
  Информирайте ме и за срок на доставка.
  Благодаря.
  Орлин Шопов 0888850824


 5. Димитрова |

  Здравейте,
  моля за цена на платка външно тяло или отделно за външно тяло за Samsung AQV09A
  парт.номер OB 93-05543A-LF.


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.