dsa

WI-FI БЕЗЖИЧЕН РУТЕР ЗА КЛИМАТИЦИ

Безжичен IP рутер осигурява управление на климатика или на няколко климатика през интернет .Без кабели и контролери за управление.
Към безжичния рутер за климатици се свързва LAN кабел, чрез който се осигурява връзката с домашната мрежа или Интернет. По време на управлението IP рутера изпраща сигнал към Wi-Fi приемник, който е монтиран във вътрешното тяло на климатика. Като един IP контролер може да управлява до 16 приемника, за повече са необходими повече контролери. С такъв рутер засега могат да работят климатици Panasonic, Daikin, Fuji Electric , Fujitsu General. Като от тях се поддържат всички видови – стенни, подови, касетъчни, канални климатици, подово-таванни климатици и др. Безжичният Wi-Fi рутер за климатици работи както с единичен сплит, така и с мултисплит климатична техника.
Професионалните VRF и VRV климатични системи се поддържат частично и са в процес на разработка.
Всеки Wi-Fi приемник, освен приемник на сигнал играе ролята и на ретланслатор като диапазонът на ретранслирания сигнал е 60 м. Колкото повече безжични приемника има, толкова по-надалеч се разпространява сигнала.
Безжичната връзка между климатиците и рутера дава възможност за управление на различни марки и модели и мощности и видове,обикновени и инверторни климатици. Това позволява да се свържат стенни, канални, касетъчни и т.н. в различни комбинации, като управлението може да бъде както индивидуално, така и на групи.
Друго предимство на IP рутера е, че климатиците може да са на различни етажи или в различни сгради, като единственото условие е да е спазено нужното разстояние от 60 м. Максималният диапазон на излъчване на Wi-Fi сигнала е до 500 метра в открито пространство.
Връзката между рутера и приемника, монтиран във вътрешното тяло на климатика е по безжичен Wi-Fi сигнал.
Безжичния IP рутер има вграден седмичен таймер, като дава възможност за настройка на до два таймера за 1 ден, или до 14 таймера за цялата седмица.
Таймерът може да бъде за включване и за изключване в определен час или със задаване режим на работа, температурата на въздуха, скорост на вентилатора .Задаване на час за включване и час за изключване на климатика или на група климатици, като всяко включване може да бъде с индивидуални настройки като режим на работа .

 

Мнения и обратна връзка

 1. Мирослав Стоянов |

  интересува ме цената на WI-FI безжичен рутер за климатици и имате ли го в наличност.


 2. Румен Танчев |

  Здравейте,
  интресува ме цената и откъде да закупя безжчен IP рутер за управление на климатици.
  Може ли да се постави WI-FI приемник в климатик които не оборудван с такъв откъде и на каква цена може да се закупи такъв.
  Благодаря предварително.
  Р.Танчев


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.