Tермопомпи Toshiba

Всяка държава в Европа вече е публикувала програми за стимулиране на инициативата за инсталиране на термопомпени системи. Субсидиите и данъчните облекчения са изчислени на база на номиналния коефициент на трансформация СОР, с отчитане на прогресивната годишна ефективност. Инсталирането на термопомпата въздух-вода – Estia на Toshiba е с най-добър номинален СОР и изключително висок СОР при частичен товар, благодарение на инверторната технология с постояннотоков двойнороторен компресор, гарантира съответствие с изискванията, поставени от повечето местни правителства.
Температурният диапазон на горещата вода за битови нужди е между 40 ̊ С и 75 ̊ С. Водата за отопление на помещенията за радиатори и вентилаторни конвектори се загрява до 55 ̊ С, а за подово отопление до 35/45 ̊ С.
Инсталаторът може да избира между настройка с постоянна температура на горещата вода или автоматично управление с компенсационна крива.
През есента ,когато външната температура на въздуха е умерена е неефективно термопомпената система въздух-вода да работи до максимално подгряване на температурата на водата. Програмата за автоматично управление с кривата на подгряване позволява автоматично задаване на температурата на водата, съобразена с външните условия, като по този начин оптимизира енергийното потребление на отоплителната система.
Това изключително енергийноефективно управление е възможно благодарение на високотехнологичното векторно управление на инвертора на външните тела на Toshiba.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.