dsa

Samsung DVM се сдоби със сертификат EUROVENT

Samsung Electronics Co. Ltd. стана първата компания в света, която получи сертификат за работата на своята DVM System (VRF) продуктова гама.

Eurovent е международно призната и независима организация за тестване и услуги в ОВК (Отопление, Вентилация и Климатизация) индустрията. Организацията тества климатиците на Samsung и сертифицира 17 професионални системни климатика от продуктовата линия Samsung DVM System за тяхната производителност, включително отопление/охлаждане, разход на енергия, шум и др.

Досега европейските потребители трябваше да разчитат единствено на информацията, предоставена от производителите. Те вече могат да се възползват от достоверната и обективна информация, предоставяна от новата програма на Eurovent за сертифициране на експлоатационни технически параметри, която беше представена тази година.

Продуктите от серията Samsung DVM System са оборудвани с дигитален инверторен скрол компресор, който е изключително енергийно ефективен, въпреки мощната си производителност. Серията продукти притежава и най-високия в индустрията рейтинг за енергийна ефективност, сертифициран от AHRI, Korea Energy Management Corporation и China Energy Label scheme.

„Много се радваме и сме изключително горди да бъдем първата компания в света, сертифицирана от Eurovent в сектора на професионалната климатизация.”, заяви Бу-Кюн Йоон, президент и главен изпълнителен директор на потребителска електроника в Samsung Electronics – „Този сертификат ще издигне Samsung до следващо ниво и ще ни помогне да се превърнем в глобален лидер в HVAC индустрията. Ще продължим да развиваме иновациите и да създаваме най-добрите в своя клас климатични решения от VRF и RAC системи, които ще се възползват от постиженията на нашите световно известни и водещи ИТ технологии”.

Продуктовата серия Samsung DVM System е налична в търговската мрежа от началото на 2013-та година и Климамаркет Ефендулов има изградени редица обекти с такива системи.

Продуктовата гама можете да разгледате в нашия сайт – Samsung DVM S

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.