dsa

Samsung четирипътна касета- неинверторен тип

Samsung четирипътна касета- неинверторен тип

Монтира се в окачен таван, не заема място.Лесна за монтаж и подръжка. Подходяща за офиси, магазини, заведения. Промоционални цени.

CH070EAM1C/UH070EAM1C

Охлаждане: 7.00 kW;
Отопление: 7.20 kW;
Консумация: 2.92 kW;
/охлаждане/
Консумация:3.06 kW;
/отопление

Samsung четирипътна касета- инверторен тип

Касетъчни климатици Samsung – четирипътна касета инвертор– подходящи за административни сгради и офиси.
Монтирани на тавана, те спестяват пространство, вписват се добре в интериора и остават почти незабележими.

Касетъчни климатици Samsung– четирипътна касета инвертор – високоефективни-топлият или студеният въздух излизат през четирите отвора на климатика и така по-бързо и равномерно затоплят или съответно охлаждат пространството.

Касетъчни климатици Samsung– четирипътна касета инвертор– лесни за инсталиране – всеки от четирите ъгъла е подвижен, което позволява лесен достъп за настройка.Отворът за вентилация и решетката са лесни за демонтаж и измиване.

Касетъчни климатици Samsung– четирипътна касета инвертор– тихи по време на работа. Турбо вентилаторът намалява до минимум границите на шума и така се осигурява удобство и комфорт.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.