Patrol сензорът на климатик Panasonic Etherea

продължава да работи и когато климатикът е изключен, поддържайки чист въздуха в стаята. Климатик Panasonic Etherea е система две в едно –климатизатор и пречиствател на въздуха, които могат да работят и едновременно, и самостоятелно.

Прецизният контрол на климатик Panasonic Etherea предотвратява бързото намаляване на влажността в режим на охлаждане. Поддържа относителната влажност до 10% по-висока, отколкото при обикновено охлаждане.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.