Panasonic – еко идеи за стил на живот

Panasonic поставя околната среда в центъра на всички свои дейности, има за цел да стане водеща „зелена“ компания в отрасъл електроника чрез инициативата си наречена „ еко идеи “: еко идеи за стил на живот, променящи бита на хората ,еко идеи за стил в бизнеса, внедрявайки зелени иновации и намалявайки емисиите на въглероден диоксид в атмосферата многократно.

Panasonic създава и прилага бизнес практики, характеризиращи се с максимално оползотворяване на суровините и енергията. Освен да произвежда и да предлага на потребителите, екологосъобразни продукти, компанията има за цел и да намалява загубите на енергия и суровини в процеса на производство. Едновременно с грижата за собствения си бизнес, Panasonic поема и водеща роля в споделянето и съвместната работа на цели общества по предизвикателствата пред околната среда.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.