Fuji Electric таванно стенен тип – инверторен климатик-луксозни модели

Характеризират се с ниска консумация на електроенергия. Датчик за движение при модели RSG09LT и RSG12LT, отчита когато няма хора в помещението и работи с намалена мощност, а от там и по-ниска консумация.Когато някой влезе в помещението, датчикът отчита присъствие и климатикът започва да работи с номинална мощност. Когато няма хора в стаята, климатикът работи в икономичен режим.

Тънък профил и елегантен дизайн.Силно топлоподаване е постигнато чрез разпределяне на основния фреонов поток на няколко потока. Мощен режим при отопление .Капацитетът на климатика при ниски външни температури е подобрен.Бързо се достига зададената температура дори при -7˚С.Теззи модели осигурявант надеждно отопление в помещението дори при -20˚С.
Климатикът притежава три типа таймер.Седмичният таймер се настройва лесно от дистанционното управлениеВключване и Изключване може да се зададе до 4 пъти на ден и до 28 пъти в седмицата.Таймерът за сън (Sleep timer) се активира с един бутон.

Голямо предимство е , че когато филтърът е за почистване,светва индикаторна лампа. Високата ефективност на компресора и нововъведенията в управлението и разпределението на фреоновия поток дават възможност на инверторната система да осигури икономична и надеждна работа при ниски температури.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.