Fuji Electric подов тип

Плосък силует, стилен дизайн.Може да се съчетае както с единичен ,така и с мултисплит система. Притежава функция „10˚С HEAT функция” посредством която се предотвратява понижаването на температурата и преохлаждонето на помещението през зимата. Ако температурата в помещението е над 10˚С, функцията не стартира. Функцията поддържа 10˚С в продължение на 48 часа. Когато тя спре да действува, температурата в помещението бързо се възстановява. С този климатик монтажът е лесен. Мястото на вътрешното тяло може да е под прозореца,монтирано директно на пода, в стандартна ниша или да бъде полувградено в стената. В режим на отопление, ако вътрешното тяло е монтирано под прозореца, предотвратява навлизането на студен въздух от него. В режим охлаждане се предотвратява директния студен въздушен поток, поради широтата на въздушния поток.

Голямо предимство на този тип климатик са филтрите му.

Той има йонно дезодориращ филтър с удължен експлоатационен живот. Дезодориращият филтър е мощен абсорбатор на миризми, неутрализира окиси чрез генерирането на йони. При редовното му поддържане и миене, животът му е около три години.

Климатикът притежава ябълково-кетехинов филтър. Фините частици прах, плесени и спори и вредните микроорганизми се абсорбират и задържат във филтъра от статичното електричество, а за неутрализирането им се грижат полифеноловите съставки, които се извличат от ябълките.

Панелът на вътрешното тяло може да се сваля и да се мие.
Високоефективен компресор и новите сензори за мониторинг на температурата на фреона правят работата на инверторната система по –прецизна и спрямо променящата се външна температурас цел поддържане на оптимална работа.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.