Какво е ECONAVI ?

ECONAVI осигурява до 30 % енергоспестяване в режим охлаждане 40 % енергоспестяване в режим отопление

Изследва:
-Нива на активност
-Присъствие на хора
Оценява
-Промени в местоположението на хора
-Промени в дейността на хората
-Промени в присъствието на хора
и изпълнява
-Настройва посоката на въздушния поток
-Висока активност: автоматично настройване на зададената температура
-Отсъствие: икономия на енергия

Принцип на засичане на сензора
Двоен сензор за човешка дейност засича нивата на активност и насочва въздушния поток към заетите или с висока активност зони.
Отвори в изскачащ прозорецВъзможности за покритие
Двойният сензор на ECONAVI обхваща по-широка площ, благодарение на подобрената си функция за откриване.
Отвори в изскачащ прозорецРазличаване на обекти
Технологията на сензора на ECONAVI използва фактори, като скорост, честота и температура на всеки обект, за да определи дали е човек или не.
Отвори в изскачащ прозорец
Отвори в изскачащ прозорецУсещане с висока прецизност
Всички предмети излъчват инфрачервени лъчи, които макар невидими, може да се засекат като топлина от сензора на ECONAVI, ако са в рамките на зоната за откриване. Когато един обект се движи в рамките на зоната за откриване, ECONAVI сравнява температурата на обекта със стайната температура, за да определи дали това е човек, както и нивото му на активност въз основа на неговото движение.
Помещението е разделено на 3 зони за откриване.

Ефект на икономия на енергия за охлаждане чрез двойния сензор ECONAVI: 30% Условие на изпитване
Сравнение при 1,5HP инверторен модел с включен и изключен двоен сензор ECONAVI // Включен двоен сензор ECONAVI // Външна температура: 35°C/24°C Температура, зададена отдалечено: 25°C със скорост на вентилатор (висока) /Вертикална посока на въздушния поток: Авто, Хоризонтална посока на въздушния поток: Режим ECONAVI // Зададената температура се покачва с 1°C контролирана според ниво на активност на ECONAVI // Изключен двоен сензор ECONAVI // Външна температура: 35°C/24°C Температура, зададена отдалечено:25°C със скорост на вентилатор (висока) / Вертикална посока на въздушния поток: Авто, Хоризонтална посока на въздушния поток: Отпред // Общото потребление се измерва за 1 час при стабилни условия. В тестова стая на Panasonic (площ: 16,2 м2) Това е максималната стойност за икономия на енергия, а ефектът се различава в съобразно условията на инсталиране и използване.

Ефект на икономия на енергия за отопление чрез двойния сензор ECONAVI: 40% Условие на изпитване
Сравнение при 1,5HP инверторен модел с включен и изключен двоен сензор ECONAVI // Включен двоен сензор ECONAVI // Външна температура: 7°C/6°C Температура, зададена отдалечено: 23°C със скорост на вентилатор (висока) /Вертикална посока на въздушния поток: Авто, Хоризонтална посока на въздушния поток: Режим ECONAVI // Зададената температура се понижава 2°C контролирана според ниво на активност на ECONAVI // Изключен двоен сензор ECONAVI // Външна температура: 7°C/6°C Температура, зададена отдалечено: 23°C със скорост на вентилатор (висока) /Вертикална посока на въздушния поток: Авто, Хоризонтална посока на въздушния поток: Отпред // Общото потребление се измерва за 1 час при стабилни условия. В тестова стая на Panasonic (площ: 16,2 м2) Това е максималната стойност за икономия на енергия, а ефектът се различава в съобразно условията на инсталиране и използване.

 

Мнения и обратна връзка

 1. Вътрешно тяло Панасоник CS-XE7PKEW |

  […] Eco navi sensor […]


 2. Вътрешно тяло Панасоник CS-E21PKEW |

  […] Eco navi sensor […]


 3. Вътрешно тяло Панасоник CS-XE9PKEW |

  […] Eco navi sensor […]


 4. Климатик Панасоник KIT-E12PKE – Климатици Русе | Климатици Русе цени | Климатици Русе в промоция |

  […] Ниво на звуковото налягане – 20 dB(A) Меко изсушаване Eco navi sensor Супер тих режим 24-часов таймер Автоматично […]


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.