dsa

DAIKIN Климатик FTX35JV/RX35J

Три години гаранция.
Висок коефициент на трансформация при охлаждане и отопление –съответно – EER – 3,37 и COP – 3,76;

Климатикът притежава вграден филтър за фотокалитично пречистване и въздухът винаги е здравословен, защото вредните и болестотворни микроорганизми и плесени са унищожени. Тази серия климатици на Daikin носи наименованието Comfort, благодарение на отличните им параметри и функции и усещането, което създават. Daikin FTX 35JV притежава функция за бързо достига до зададената температура, като след това климатикът започва да работи в нормалния си режим и поддържа постоянна температурата в помещението.
Повечето климатици Daikin могат да работя при много ниски температури на въздуха навън. Daikin FTX35JV работи със стабилен режим и при -15˚С на въздуха. Той има антикорозионни ламели на топлообменника на външното тяло, като по този начин се предпазва от замръзване или дори външното тяло да се обледи, то много лесно се размразява. Притежава висока ефективност – енергиен клас А, ниско ниво на шумово налягане и тригодишна гаранция.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.