dsa

DAIKIN Климатик FTX25JV/RX25J

Висок коефициент на трансформация при охлаждане и отопление –съответно – EER – 3.42 и COP – 4.06;
– инверторен енергоспистяващ климатик. Изразходваното количество електроенергия в режим на охлаждане е 0.74kW, а в режим на отопление 0.76kW. Както повечето климатици Daikin, моделът Daikin FTX 25JV е изключително тих климатик с шумово налягане около 22 dB, което го прави подходящ за спалня или детска стая, работен кабинет или всекидневна. Daikin FTX25JV разполага с вграден филтър от титаниев апатит, посредством него се постига по-чист и здравословен въздух, там където е монтиран. Филтърът улавя и дективира вредните микроорганизми,спори и плесени и привлича частиците прах, които полепват по филтъра,въздухът остава чист,а филтърът се почиства периодично.Едновременно с това специалният филтър неутрализира неприятните миризми, като застоял въздух, тютюнев дим и миризми от кухнята и оставя усещане за свежест. Като всички инверторни климатици и този модел на Daikin, след достигане на желаната температура, преминава в режим на поддържането й, по този начин разходът на електроенергия на климатика се съкращава допълнително.

Daikin FTX25JV е много добро решение за отопление през зимата и за охлаждане през лятото, при това с гарантирана дългогодишна работа и ниски разходи за електроенергия. Гаранционният му период е 3 години.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.