dsa

AREA – Европейска Асоциация на Предприемачите

AREA, Европейската Асоциация на Предприемачите има за цел да наложи нов лимит на свободно продаваното количество фреон на нелицензирани клиенти. Това е само една от идеите на асоциацията срещу обвиненията към климатичната индустрия за замърсяване на околната среда.
AREA предлага забрана за продажба на фреоните от групата HFC на лица или фирми, които нямат нужната квалификация за работа с тях. Климатичните системи за домашни потреби се предлагат в хипермаркетите предварително заредени с определено количество фреон. За постигане на целите си асоциацията ще се опита да наложи забрана за свободна продажба на такива системи. Те ще могат да бъдат закупувани само от фирми, притежаващи лиценз за работа с тях.
Опасенията са, че много често климатичните системи се инсталират от лица без абсолютно никаква професионална за тази цел квалификация и никога не биват проверявани за течове и други дефекти.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.