Четирипътна касета Панасоник –неинверторна – монофазна или трифазна.

Четирипътна касета Панасоник с еко рижим за 20% икономия на електроенергия. Касетата е с размери 90х90 и три ъгъла на отваряне на решетката, предварително програмирани.

Четирипътна касета Панасоник притежава седмичен таймер с 42 настройки на седмица и 6 настройки на ден, има режим за лесна проверка и откриване на проблеми-самодиагностика.

Четирипътна касета Панасоник- притежава антиалергенен филтър (опция), има функция автоматичен рестарт при прекъсване на електрозахранването. Има автоматичен режим на работа на вентилатора и свалящ се и миещ се панел на вътрешното тяло.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.