Изграждане на централна климатизация със системи VRF

VRF системи – Variable Refrigerant Flow са системи за климатизация с променлив охладителен поток за малки или големи сгради. Те могат да охлаждат и отопляват различни помещения едновременно – ако в някои помещения е нужно охлаждане, а вдруги – отопление, VRF го осигурява при това икономично. VRF системите са лесни за проектиране, изграждане, и поддържане и намират все по-широко разпространение както в Европа, така и в нашата страна. Спестяват пространство в помещенията, особено ако са изградени от вътрешни тела-канален тип. VRF системите могат да бъдат изградени от вътрешни тела подово-таванен, стенен, таванен или канален тип, в зависимост от спецификата на помещенията и желанието на клиента. Тези съвременни системи за централна климатизация на помещения осигуряват бърза възвръщаемост на вложените средства и ниски разходи на електроенергия по време на тяхната експлоатация.
Външните тела на VRF системите доставят променлив поток в зависимост от нуждите на вътрешните тела.

„Климамаркет Ефендулов”ЕООД осигурява професионално изграждане и поддръжка –гаранционна и извънгаранционна на VRF системи.

Офисите на фирмата са в градовете Варна, София, Бургас:

ВАРНА – търговски офис и шоурум
ул. “Славянска” №11 , ет.1 – партер
тел.: 052 / 601426 ; 0888 / 601426 ; 0896 / 020720
e-mail: office-var@climamarket.bg

ВАРНА – шоурум, сервиз и склад
бул “Цар Освободител” №331
сградата на “Айнхел България”
склад и логистика: тел.0886 / 362636
сервиз: тел. 0889 / 664549

СОФИЯ – търговски офис, сервиз, склад
бул. “Искърско шосе” №7,
Търговски център Европа, сграда 15
тел.: 0889 / 601426
e-mail: office-sof@climamarket.bg

БУРГАС – търговски офис
ж.к. “Меден рудник” , ул. “Черни връх” №19
телефони: 0884 / 601426
e-mail: office-bur@climamarket.bg

КАВАРНА – търговско представителство
“Борисов-Драганов” ООД
адрес: ул.”Добротица” №4
тел: 0570 / 86070; 0899 / 929292
e-mail: office-kav@climamarket.bg

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.