dsa

Хиперинверторни климатици на Panasonic

CS/CU – VE9NKE –произвадство 2013 г
С изключително висока енергийна ефективност- енегриен клас А+++, както на охлаждане, така и на отопление. Възможност за управление през смартфон. Работи със стабилни показатели в режим на отопление при температура -25°С на външния въздух. Работи стабилно в режим охлаждане при външни температури 10°С до +43°С.
Притежава Eco Navi сензор за присъствие – при отсъствие на хора в помещението, климатикът намалява своята мощност и постига допълнителна икономия на електроенергия. Притежава сензор за слънчевото греене. Когато намалее слънчевото греене се намалява и охлаждането с 1,2 градуса. Това предотвратява излишния разход на електричество.
Nanoe-G система за пречистване на въздуха, посредством която се унижожават вредните бактерии, вируси и алергени, а по-едрите частици прах полепват по филтъра и така въздухът остава чист. Системата неутрализира спорите на мухъла, а йонизаторът се грижи за свежестта и приятното ухание.
Ефективност в режим охлаждане – сезонен коефициент – SEER: 8.6;
Ефективност в режим отопление – сезонен коефициент – SCOP: 5.4;

Производство Япония, гаранция на продукта – две години, а на компресора-5 години.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.