dsa

Термопомпи Air to Water

„Климамаркет Ефендулов“ ЕООД предлага термопомпи въздух-вода на Panasonic и Samsung.

Поради вида на отоплителните тела, които се използват, се получава изключителен комфорт в помещенията както през зимата така и през лятото. Термопомпите въдух-вода на Panasonic и Samsung, които предлагаме са представени в няколко разновидности. Те могат да се използват само за отопление или за отопление и охлаждане.Могат да бъдат разделен тип или моноблок. Термопомпите въздух-вода или „air-to-water“ са много икономични, с висок коефициент на преобразуване и безпроблемна работа при ниски температури. Тези термопомпи е възможно да се кобинират със соларни системи.Повече инфомация може да получите в нашия сайт в раздел „Документация“ ,“Каталози“:

https://climamarket.bg/?page_id=3712&docs=catalogs

В раздел „Ценова листа“ бихте могли да изтеглите актуални ценови предложения за термопомпи въздух-вода на Panasonic и Samsung на:

https://climamarket.bg/?page_id=12

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.