Стенен климатик Daikin модел FTXN50K

Стенен климатик Daikin модел FTXN50K e енергоспестяващ –има икономичен режим и нощен режим на работа, в които работи по-икономично и предпазва хората от прекомерно охлаждане или претопляне, по- ниското ниво на шум предразполага към добър сън или спокойна работа.Климатикът разполага с функция за бързо затопляне или съответно охлаждане на помещението, като работи с повишена мощност няколко минути, след което влиза в режим за поддържане на постоянна температура.

Стененният климатик Daikin – модел FTXN50K равномерно разпределя затопления или охладен въздух в цялото помещение и пречиства въздуха, посредством титановия си филтър, който прихваща и унищожава вируси, бактерии и алергени. Неутрализира неприятни миризми и цигарен дим, и освежава въздуха в стаята.

Климатикът има стабилен режим на работа в широки температурни граници – охлажда ефективно, дори когато навън е +40˚, отоплява перфектно, ако външната температура е -15˚.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.