Полезни съвети за комфортно използване на климатика

За да не се образува мухъл в климатика и за да няма неприятна миризма,проветрявайте често при включен климатик с най-висока степен на вентилатора и най-висока настройка на температурата, ако е в режим охлаждане, за да се подсуши въздуха.

Ако дълго време няма да използувате климатика и той работи в режим охлаждане е добре да го изсушите преди спирането му. Това става като превключите чрез дистаннционното управление в режим вентилатор поне за 10 минути.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.