dsa

Мултисплит комбинации

Повечето производители на климатична техника произвеждат мултисплит системи с различни характеристики.
Съществуват удобна и ефективна комбинация за климатизиране на 2,3 или 4 помещения, състояща се от едно външно тяло и 2,3 или 4 вътрешни тела. Възможен е и избор на тип вътрешни тела. Мултисплита понякога се оказва добро енергоспестяващо решение за неголеми помещения като апартамент или малък офис. Различните фирми предлагат икономична комбинация за климатизиране на 2 стаи,състояща се от едно външно тяло и две вътрешни тела.С възможност за избор на вътрешно тяло от стенен, подов, подово/таванен, канален и касетъчен тип.На пазара се предлага и комбинация за климатизиране на 3 стаи,състояща се от едно външно тялои три вътрешни тела,както и комбинация за климатизиране на 4 стаи,състояща се от едно външно тяло и четири вътрешни тела с възможност за избор на вътрешно тяло от стенен, подов, подово/таванен, канален и касетъчен тип. Тези комбинации обикновено инверторни, икономични, енергиен клас А.
За повече информация можете да се обърнете към специалистите на „Климамаркет Ефендулов ЕООД” национален тел.0700 20 720 и на http://panasonic.climamarket.bg/

 Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.