dsa

Контролер SM-SS-F

Контролерът е проектиран да управлява соларни системи в комбинация с различни източници на топлина и бойлери. SM-SS-F е разработен на базата на универсална платформа и модерна технология, което го прави приложим в различни соларни системи. Голяма стъпка напред на SM-SS-F е използването на удобен потребителски интерфейс. SM-SS-F има голям графичен дисплей с чист и пълен обзор на работата на цялата соларна система. Лесната инсталация и модерният дизайн допълват имиджа на новата генерация соларни термални контролери.

ВЪЗМОЖНОСТИ
– 4 температурни входа (вкл. температурните датчици) със самодиагностика
– Т1 температура на слънчевия колектор
– Т2 температура на бойлера долу
– Т3 температура на бойлера горе
– Т4 температура на тръбата
– Два езика на менюто: английски и мандарин
– Системно време с възможност за програмиране на три различни времеви периода
– Контрол на рециркулацията на топлата вода
– Контрол на електрически нагревател на бойлер
– Защита на колектора от замръзване
– Защита от развитие на легионела (стерилизация)

Повече информация може да намерите в нашия сайт „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД раздел „Документация“ ,подраздел ,“Брошури“:
https://climamarket.bg/?page_id=3712&docs=brochures

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.