Кога конвенционалния климатик е за предпочитане пред инверторния?

Когато става въпрос  за охлаждане или отопление на помещения, където постоянно се отварят вратите или прозорците (има резки промени в температурата) и по този начин се нарушава микроклимата в самото помещение . Като пример – малки магазини. В тези случаи е по-добре да се използва конвенционален климатик, а не инверторен.

 

Мнения и обратна връзка

  1. атанас |

    защо не иска да се изтича конденза от външното тяло на климатика а остава по ребрата модел panasonik не инвенторен ,започва да замръзва още при -1градуса ,стечение на времето се натрупва лед и започва да опира на перката и го изключваме.с охлаждане и отопление няма проблеми


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.