Колонни климатици Kobe

Колонните климатици се  използват за отопление и охлаждане на големи помещения.С тях  се оборудват спортни зали, конферентни зали, кина, заведения, магазини, ресторанти и др.

Осигуряваме доставка, монтаж ,гаранционна  и извънгаранционна поддръжка на колонните климатици.

Колонните климатици Кобе са конвенционални (неинверторни)  монофазни или трифазни, с различна мощност. В зависимост от спецификата и площта на помещението се преценява  какъв климатик да се монтира и с каква мощност.При по-големи халета може да се монтират няколко колонни климатици.

 

Колонен климатик Kobe ASF-H34

Охладителна мощност – 7.7 kW

Отоплителна мощност – 10.0 kW

Коефициент на трансформация при охлаждане – EER – 2.8

Коефициент на трансформация при отопление – COP – 3.2

 

 

Колонни климатици Kobe – Варна-0888/ 601 426,

София- 0889/601 426, Бургас –  0884/601 426

 

 

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.