Колонни климатици KOBE- модел KMF

Климатиците колонен тип се използуват предимно за климатизация на големи помещения. Особено подходящи са за спортни зали, конферентни зали, кина, заведения, магазини, ресторанти, фризьорски и козметични салони, цехове и др.

Нашата фирма предлага оглед и консултация и осигурява доставка, монтаж ,гаранционна и извънгаранционна поддръжка на колонните климатици KOBE.

Колонните климатици Кобе са конвенционални (неинверторни) – монофазни или трифазни, с различна мощност. В зависимост от спецификата и площта на помещението се преценява какъв климатик да се монтира и с каква мощност. При по-големи халета може да се монтират няколко колонни климатици.
Гаранционен период-две години.
Колонeн климатик KOBE KMF-H33 – енергиен клас А, монофазен,
Охладителна мощност – 7.65 kW
Отоплителна мощност – 7.60 kW
Консумирана мощност (Охлаждане) – 2.22 kW
Консумирана мощност (Отопление) – 2.09 kW

коефициент на трансформация при охлаждане EER – 3.44, коефициент на трансформация при отопление COP – 3.21

-за отопление или охлаждане на големи помещения.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.