Кой е най-икономичният климатик?

Отговорът на този въпрос може да бъде изведен от един вид климатици наречени хиперинвертори, за които е характерна  по-голяма икономичност в сравнение с инверторните и конвенционалните климатици.
Хиперинверторните климатици са произведени с най-модерните технологии и са усъвършенствали инверторните климатични системи до по-високо ниво. Хиперинверторите могат да бъдат използвани да охлаждат помещението дори когато навън температурите са отрицателни, което ги прави изключително подходящи за места, където са нужни ниски температури целогодишно, като складове, сървърни помещения и т.н. Най-икономичните серии, които могат да бъдат намерени на българския пазар са хиперинверторите на Panasonic, Mitsubishi Electric и Daikin.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.