Кое е най-подходящото място на климатика?

При избора на място за монтиране на климатика трябва да се имат предвид няколко фактора.Полагането на тръбен път при по-къс тръбен път, климатикът за да работи с оптимална мощност. Дългият тръбен път, освен че излиза по-скъп, използва повече хладилен агент, като по този начин намалява топлообмена на вътрешното и външното тяло.
Вътрешното тяло трябва така да е разположено, че въздухопотокът да не попада директно върху тялото, да няма препятствия, които пречат на нормалната циркулация на въздуха. Разбира се всичко това не винаги е възможно.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.