Климатици Mitsubishi Electric -FD серия

Перфектно балансиран продукт с висока енергийна ефективност.
Plasma Duo- освен обикновения филтър , климатикът има и два плазмени филтъра за почистване на въздуха,те улавят частици с микро и нано размери. Плазмен филтър отстранява миризмите.Отвори с размер един нанометър улавят малките частици, причиняващи неприятна миризма и ги унищожават чрез озона, генериран в плазмения електрод и платинения катализатор във филтъра. В климатика е вграден плазмен електрод чрез електро освобождаване се генерира озон и плазма.
Антиалергич ензимен филтър със статично електричество и вграден електрод улавя полени, бактерии и алергени и ги неутрализира посредством ензими.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.